Ön itt van: HomeCikkek"Nekünk írták"Katona Gina - kitelepülésről

Katona Gina - kitelepülésről

Kategória: "Nekünk írták"

A kitelepülésemről egy pár tapasztalat:

Nagyon sok településen nagyon kétségesek az emberek, de bizonytalanok nagyon félnek már mindentől és szinte mindegyiknek ugyan az a válasza (úgy se csinálnak, semmise a pártok mind csak a maguk meggazdagodását nézi) Ahogy meghallják, a Szili Katalin nevét nagyon sok embernek csillan fel a szeme és szinte kivétel nélkül mondják, hogy végre egy nő!!! Tiszabezdéden a Polgármesterúr és a Jegyzőnő is nagyon szívélyesen fogadott bennünket és minden segítséget meg adtak ahhoz, hogy tudjunk létesülni. Az emberek hozzá állása is elfogadható, de nagyon sok a panasz mindenki változást vár és nem alamizsnát, munkát, olyan munkahelyeket ahol dolgozni tudnak és normális fizetést, hogy a családjuk ne nélkülözőn hogy ne a közmunkára keljen várni, hogy ne kapcsolják le az áramot, a vizet, a gázt tőlük.

 

Igaz, amit tapasztaltam az hogy az emberek itt meg vannak nagyon vezetve a Fidesz által mert olyan emberek gyűjtik az aláírásokat a Fidesznek akik itt gazdák és nagyon sokan azért írnak alá nekik mert félnek attól hogy nyáron illetve ősszel nem fogja őket hívni napszámba ha nem neki írnak alá. Elkeserítő, de minden esetre azok, akik aláírnak nagyon meg köszönik, hogy a nem felejtettem el azt, hogy honnan indultam és hogy lesz valaki aki ö értük is egy emberként beszélni tud az ők és a gyerekeik jövőjéért. Bíznak abban, hogy Szili Katalin pártja mind azt, amit a szórólapon feltüntetet meg is fogja valósítani ha, bekerül nem csak ígérgetés lesz.

A 4.vk. többi településein is nagyon jól fogadták Szili Katalin nevét, de amit láttam illetve halottam nagyon elkeserítet, mert soha nem gondoltam volna, hogy ennyire sok a szegény ember mit Tuzséron ,Tiszaszentmártonba,Eperjeskén és még sorolhatnám a többit. Tuzséron a kisebbség részéről Jónás Tibor volt a segítségünkre az utcán állva jöttek hozzánk az emberek és nagyon sokat panaszkodtak szinte kivétel nélkül azt kérdezték mikor lesz változás nagyon nehezen élnek az emberek az éhen halás ellen küzdenek. Mindenkitől az volt a kérdés, ha meg válaszuk Szili Katalint mennyivel lesz jobb, mint nekik, mind a gyerekeiknek nincsenek, felvilágosítva az emberek nem látnak tisztán és a tapasztalatom az, hogy amellett állnak ki akik segítenek is nekik aki rájuk is figyel és foglalkozik az ö problémájukat .Nagyon várják azt hogy meg ismerjék a Szili Katalint és hogy személyesen is beszélni tudjanak vele hogy el mondhassák neki is a gondjaikat problémájukat. Egyenként elmondtuk az embereknek, hogy írják le azokat a problémákat és hiányosságokat, amit tapasztalnak, vagy amiben élnek, hogy el tudjuk jutatni az elnök asszonynak hogy milyen helyzetben élnek ebben a régióban az emberek. Nagyon nehéz önuralmat tartani magunkon hogy ne sírjunk együtt ezekkel az emberekkel. Mosolyogni és felvidítani őket, úgy hogy látva, hogy élnek nagyon nehéz!!!

Üdvözlettel

Katona Gina”

 

KTI 12 pont

Mit kíván a
magyar társadalom.

Legyen béke, szabadság és egyetértés

1. Kívánjuk a teljesítményekhez igazodó bér - és jövedelemrendezést!

2. A legalacsonyabb jövedelműek adójának radikális csökkentését!

3. Magáncsődtörvény megalkotását!

4. Az 1 millió forint alatti tartozásokat ne terheljék lakóingatlanra!

5. Korszerű kétkamarás parlamentet!

6. Képviselői visszahívhatóságot!

7. Átlátható pártfinanszírozást!

8. Kis- és középvállalkozások kiemelt támogatását!

9. Privatizációs szerződések betartásának felülvizsgálatát!

10. Állampolgári jogon járó alapnyugdíj bevezetését!

11. Pályakezdőknek államilag támogatott gyakornoki programot!

12. Női érdekeket megjelenítő állami költségvetést!

Hiteles megoldást, hiteles képviselőket!

KTI 12 pont bővebben PDF formátumban...

Kiemelt linkek

Közösségi Linkek

Pénzügyi adatok

Bankszámla számunk: OTP Bank Nyrt. 11713005-20612452

Közösség a Társadalmi Igazságosságért Néppárt

Adószám: 18517848-1-41

Kapcsolat

Levelezési cím:

1051 Budapest,

Bajcsy-Zsilinszky út 12.

Központi telefonszám:

+361 266 0076

 

Kezdőlap